Avantaje

Am dezvoltat pentru partenerii nostri o platforma online profesionista dedicata vanzarilor en-gross unde acestia pot urmari stocurile updatate in timp real.

Ne permitem sa oferim preturile imbatabile, pentru ca suntem importatori directi avand personal specializat dedicat achizitiilor externe.

Calitatea produselor noastre este atent selectionată de catre personal calificat – astfel, raportul calitate - pret al produselor noastre este intotdeauna unul avantajos. Suntem aproape de clientii nostri prin agentii de vanzari alocati fiecarui judet din Romania.

Colaboram cu firme de curierat care ofera cele mai prompte servicii din Romania, coletele clientilor ajungand la acestia in maximum 24 h.

Comenzile clientilor sunt pregatite de personal calificat iar, ulterior, continutul coletelor este verificat pentru a doua oara pentru a reduce la minimum posibilitatea unor erori.

Oferim un stoc permanent de produse depozitate pe o suprafata de peste 2500 mp.

Pentru ca anticipam reactia clientului final, am conceput ambalaje personalizate sub brandul propriu Syncromate, cu un design atragator.

Pentru ca am inteles intotdeauna sa ne focusam pe client si sa raspundem cat mai eficient cerintelor acestora, creand o relatie de parteneriat stabila si de încredere.