Cum cumpar?

1. Cum cumpar ?
2. Cum platesc ?
3. Livrarea

Cum cumpar ?
Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online sau telefonic.

Comanda online
           Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
           Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda.
            Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica
            Contactati agentul de vanzari alocat zonei dumneavoastra. Pentru a afla numarul de telefon al agentului de vanzari va rugam vizitati seciunea "Contact" .

Cum platesc ?

    Aveti la dispozitie mai multe metode de plata:
- La sediul nostru: numerar sau  cu cardul (POS);
- Plata prin virament bancar (ordin de plata). Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul S.C. Riviera Bike S.R.L.
- Plata ramburs:  platesti in numerar la livrare.