Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

SC RIVIERA BIKE SRL in calitate de autor, proprietar si administrator al site-ului web www.syncromate.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarei persoane care acceseaza site-ul web in vederea efectuarii de comenzi online.
RIVIERA BIKE are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile prezentate mai sus, datele personale care ne sunt furnizate.
Societatea noastra se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate prin intermediul site-ului www.syncromate.ro, asa cum prevad dispozitiile legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ori aveti intrebari legate de confidentialitatea datelor, ne puteti contacta/notifica oricand utilizand datele de contact existente pe site. Nu vom furniza sau ceda informatiile dumneavoastra personale. Ne angajam sa protejam informatiile primite de la dumneavoastra, utilizam metode si tehnologii de securitate pentru a proteja confidentialitatea, securitatea si integritatea informatiilor stocate in sistemul nostrum.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.