PLACUTE FRANA

BSP0734

Semi-organice

(0 comentarii) Adauga un comentariu
in stoc
Pret disponibil la cerere Vezi dealer

Specificatii

CompatibilitateShimano: XTR 2011, SLX 2012 Hayes: Prime, XT

Livrare

Livrarea produselor
Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor  firme de curierat rapid.
Termenul de livrare al produselor este de 24-72 ore.

Costurile de livrare sunt:
GRATUIT pentru comenzile a caror valoare  depaseste 750 lei TVA inclus.
Livrarea se face prin Curier Rapid, tarifele si gratuitatile legate de transportul marfii fiind valabile pentru peste  3000 de orase si localitati din Romania cu acoperire FanCourier.
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi  contactat telefonic de catre firma de curierat.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in  stare buna.
Syncromate  isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze  livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive  independente de Syncromate care includ: incendii, explozii,  inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism,  proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora  conform uzantelor legii romanesti.

Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Clientul poate renunta la orice produs cumparat din Syncromate ,  in termen de 5 zile lucratoare de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa  anuntati pe e-mail info@syncromate.ro  intentia de a returna un produs/mai multe produse insotita de numarul de  telefon mobil pentru a fi contactat(a) si a urma pasii de returnare.
Produsul va fi returnat in conditii bune, neutilizat si nezgariat. In caz contrar nu vom accepta returul.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare  produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi,  socuri etc. Produsele trebuie returnate prin curier rapid. Puteti  face returul prin orice firma de curierat . Returnarea produselor se va face pe  cheltuiala clientului.
Syncromate  va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 de zile  de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include comisioanele bancare si cheltuielile de  transport .

Comentarii

Clientii Syncromate.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Introduceti rezultatul adunarii din imagine